2651027339

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Δεν έχετε προσθέσει προϊόντα στο καλάθι σας!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ

Κινητήριος μοχλός της πορείας των σχεδόν 30 ετών, ήταν το πάθος δύο ανθρώπων για τη διακόσμηση. Η Αντιγόνη Μπέστα, έχοντας αποφοιτήσει από τις σπουδές της στον χώρο, μαζί με το σύζυγό της Νικόλαο Πλαστήρα, αρχιτέκτονα στο επάγγελμα, αποφασίζουν να κάνουν πράξη το όνειρό τους και να διεισδύσουν στον κόσμο της εσωτερικής διακόσμησης.

Έτσι, το καλοκαίρι του 1991, το πρώτο κατάστημα Interni oggi εγκαινιάζεται, επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη στην πόλη των Ιωαννίνων. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα και σταδιακά το Interni oggi καθιερώθηκε ως σημείο αναφοράς στην αγορά της πόλης, έχοντας μια μεγάλη συλλογή επώνυμων λευκών ειδών, διακοσμητικών και επίπλων.

Επόμενο βήμα ήταν η διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων μας, με τη σταδιακή ένταξη του υφάσματος και της κουρτίνας. Έτσι λοιπόν, το 1998 εγκαινιάστηκε το δεύτερο κατάστημα λίγα μέτρα παραπάνω, έχοντας μία μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα επιπλώσεων, κουρτίνες και ταπετσαρίες τοίχου, δημιουργώντας νέα δεδομένα στην αγορά.

Το 2012 η ομάδα του Interni oggi μεγάλωσε, καθώς εντάχθηκε σε αυτή το νεότερο μέλος της οικογένειας, ο γιος των ιδιοκτητών Χρήστος Πλαστήρας, ο οποίος τελείωσε τις σπουδές του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Το 2017 θέλοντας να εντρυφήσει βαθύτερα στον κόσμο της διακόσμησης ξεκίνησε τις σπουδές του στην ΑΚΤΟ στο τμήμα του Interior Design, το οποίο και τελείωσε το 2020.

Οι δραστηριότητες των δύο καταστημάτων αλληλοσυμπληρώνονται εδώ και πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα τη δημιουργία διακοσμητικών αποτελεσμάτων σε σπίτια, γραφεία, καταστήματα και ξενοδοχεία που κερδίζουν τις εντυπώσεις.